Snitten i mitt hjärta – med ingredienser från underbara Västkusten!
Ingredienser:
ca 10 st
ca 30 räkor med skal (gärna färska)
ca 10 kräftstjärtar (gärna färska)
En rödlök
Röd stenbitsrom
ca 5 skivor vitt formbröd
Aioli
En citron
Dill till garnering
Gör så här:
1. Stansa ut 10 rundlar från brödet med ett glas eller liknande.
2. Hacka löken i småbitar. Dela citronen i skivor som du sen delar i fyra lika stora delar.
3. Skala räkor och kräftor.
4. Bred på aioli på rundlarna.
5. Garnera snitten med en kräftstjärt, tre räkor, en sked rödbitsom, hackad rödlök och en citronskiva.
6. Klipp lite dill över snittensom garnering.
Linn
Hej!
Tänkte bara tacka och berätta att jag o min arbetskamrat ordnade fest på vår våning på äldreboendet där vi jobbar.
Vi gjorde Rågårdsviksnitten, Chevrefrestelse och sesamsnurror och de gamla älskade det 🙂
/ Linn