Perfekt till förminglet eller för julbordet

Ingredienser:

ca 25-30 snittar

ca 15-20 skivor julskinka
1 st äpple2 dl finstrimlad rödkål
2 dl turkisk meze matyoghurt
1 1⁄2 tsk dijonsenap
1 krm salt
Plastfolie
Tandpetare

Gör så här:

1. Lägg ut plastfolie på bänken. Lägg skinkskivorna omlott på folien så att de bildar en hel ”matta”.

2.Kärna ur äpplet. Skär äpplet i små bitar och strimla rödkålen.

3.Blanda yoghurt, senap och salt. Rör i äpple och rödkål.

4.Bred ut röran på skinkmattan.

5.Ta hjälp av plastfolien att rulla skinkan till en rulle. Ställ i kylen minst 30 minuter.

6. Skär bitar av skinkrullen och fäst ihop med en tandpetare.

 

 

Vad tycker du om det här receptet?
  • En favorit! (0)
  • Väldigt gott (0)
  • Helt okej (0)
  • Inget för mig (0)