Den klassiska snitten – rullen med fyllning!

Ingredienser:

ca 20 st

3 mjuka tunnbröd (kvadratiska – inte runda)

1 tub Pepparrotsvisp

Kalkon (10-15 skivor beroende på storlek)

Gräslök

Gör så här:

1. Bred pepparrotsvisp på tunnbröden.

2. Täck tunnbröden med kalkonskivor.

3. Lägg hela gräslöksstrån över bröden (med ändarna mot kortsidorna – se bilden nedan). Detta för att rullarna ska bli fint ”prickiga” av gräslöken.

4. Rulla ihop, vira in i plast eller folie och låt stå någon halvtimma i kylen.

5. Skär i ca 2 cm bitar (ändarna blir inte så fina att servera – de är provsmakbitar).

 

Vad tycker du om det här receptet?
  • En favorit! (146)
  • Väldigt gott (15)
  • Helt okej (17)
  • Inget för mig (2)